Klaar voor de start!

Vanaf 1 januari stop ik als mede-eigenaar van Het Groene Huis in Veenendaal. Ik ga als kleine zelfstandig adviseur verder met hetzelfde werk zodat ik kan doen wat ik het leukste vind; mensen helpen met financiële zaken.

De overgang van APP Hypotheken naar Het Groene Huis paste minder goed bij me. Veel meer transacties, automatisering en ook collega’s. Alhoewel ik ontzettend genoten heb van de omgang met mijn collega’s vond ik de bijkomende werkzaamheden door het grotere bedrijf minder leuk.

Het is tijd voor een nieuwe fase; Door meer flexibiliteit en minder klanten kan ik 2 dingen combineren die ik graag doe; snel en goed mijn eigen klanten helpen én meer tijd en aandacht voor mijn gezin en mensen om me heen.

Wil je dat ik je financiële / verzekeringszaken behandel en jouw financieel adviseur wordt? Stuur me je polis of maatschappij en polisnummer + je akkoord om deze op mijn agentschap te zetten. Mail dit naar frank@anbeekadvies.nl en je kan vanaf dan mij bellen of appen voor alle financiële en verzekeringsadviezen.

Tot snel!

Frank Anbeek