Over mij

Ik ben Frank Anbeek, woon op het Kantmos in Veenendaal en ben de laatste 12 jaar actief geweest als financieel adviseur in Veenendaal. De eerste jaren was ik mede-eigenaar van APP Hypotheken en later werd dit “Het Groene Huis”. Ik wilde meer met de eindklant bezig zijn en vond de managementtaken die bij een groter bedrijf kwamen kijken minder leuk. Hierdoor ben ik zelfstandig verder gegaan.

Ik geniet ervan als ik ingewikkelde zaken eenvoudig kan maken. Lastige financiële vraagstukken worden dan begrijpelijk en cliënten nemen beslissingen met meer vertrouwen.

Dat vertrouwen is iets heel belangrijks; Voorop alles staat dat ik eerlijk en netjes wil adviseren. Dit uit zich onder andere in de vaste beloning voor mijn werk. Door niet met bonusconstructies te werken maar met 1 helder vast bedrag wordt iedere drijfveer voor een “geldgekleurd” advies weggenomen.

Diploma’s en certificeringen:

  • WFT Hypotheek adviseur 
  • WFT Schadeverzekeringen
  • WFT Inkomen

Anbeek advies is een handelsnaam van Verzekeringvooruwbedrijf B.V. en staat onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Vergunningnummer: 12047885

Waarom Anbeek advies?

Een hypotheek of verzekering regelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik doe er alles aan om het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken. Van aanvraag tot het ondertekenen van de uiteindelijke offerte. Daarnaast sta ik altijd klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden.

Volledig onafhankelijk

Ik ben niet gebonden aan een bank. U krijgt altijd onafhankelijk advies.

Binnen 24 uur duidelijkheid

Lever de gevraagde documenten aan en u heeft snel helder welke mogelijkheden er zijn.

Persoonlijk contact

Vragen of advies nodig? Geen zorgen, ik help u graag.